Fra: SVERIGE

Kilde: Magasinet "Sökaren" – 10. januar 2000

Emne: Feature artikel – med fuldt forsidefoto af Sai Baba

FOR SANDHEDENS SKYLD

 – CONNY LARSSONS HISTORIE

SWAMIEN SOM NARREDE EN HEL VERDEN

 

Conny Larsson (en svensk f d skuespiller) har stået Sai Baba meget nær. I dag driver Conny et hjem for unge misbrugere og kriminelle i nærheden af Valdemarsvik, en lille by ved Sveriges østersøkyst.

Conny siger:

- Jeg rejste til hans ashram i Puttaparthi. Der kom Sai Baba hen til mig og sagde "Så nu er du kommet". Senere blev jeg inviteret til samtaler hos Sai Baba næsten hver dag. Han kyssede mig på kinden og stod fysisk meget tæt ved mig. Det bekymrede mig ikke; selv i Sverige gør vi somme tider sådan.

- Men så rørte han ved mine bukser mellem mine ben og begyndte at massere min penis. "Vær ikke bange", sagde han, "dette er en guddommelig berøring". Han tog min penis frem og rørte ved den, og jeg rørte ved hans penis. Han forklarede, at min kundalini skulle forandres.

- Fordi han var Gud, lod jeg det ske. Jeg blev en slags yndling for ham. Jeg havde mange private samtaler med Sai Baba.

- Vi var altid meget nær ved hinanden fysisk. Han nærmede sig aldrig kvinder. Han er interesseret i drenge og mænd i alderen fra otte til tredive år.

- Når du bliver tredive, er du ikke længere interessant.

Conny Larsson blev en af bevægelsens åndelige ledere i Sverige. I 1983 var der rygter om, at Sai Baba snød med sine materialisationer, og at han havde seksuelt samkvem med unge drenge. Conny kunne ikke tro, at det var sandt.

- Men i 1986 forstod jeg endelig, at han gjorde det samme ved andre drenge, som han havde gjort ved mig for mange år siden. Jeg lærte drengene at kende og stillede dem spørgsmål. De fortalte mig alle sammen den samme historie. Swamien havde oralsex med dem, skønt mange af dem var heteroseksuelle (seksuelt tiltrukket af medlemmer af det modsatte køn). Forklaringen var altid, at han ville forandre deres kundalini.

- Man spørger sig selv, om kvinder ikke har kundalinikraften.

Conny blev også vidne til, hvordan Sai Baba snød med materialisationer.

- Jeg besluttede aldrig at fortælle det til nogen. Jeg troede, han prøvede min tro på ham.

Conny fik det værre og værre med, hvad han havde fundet ud af. Sai Baba havde været midtpunktet i hans liv i så lang tid.

- I 1999 kom jeg i kontakt med en svensk dreng, som havde haft seks interviews med swamien. Jeg blev klar over, at drengen var rystet. Han fortalte mig om de samme ting, som var sket med mig. Det var om masturbation – swamien åbnede drengens bukser og begyndte at masturbere på ham. Drengen trak sig tilbage, men swamien insisterede. Bagefter henvendte drengen sig til en læge om hjælp, men på grund af sin alder var lægen aldrig blevet udsat for swamiens upassende tilnærmelser, så han sagde til drengen, at han måtte have misforstået situationen.

-Under det sidste interview drengen havde med swamien, var drengens mor til stede. Hun var kommet for at tage sine to sønner med sig hjem. Hun sagde "Jeg så, hvordan Sai Baba tog ting ud fra bag puderne og derefter "manifesterede" dem "mirakuløst". Så brød alting sammen for mig". Drengen forlod ashramen med et fuldkommen knust hjerte.

- Ifølge de seneste informationer fra Indien har man fundet forretningen, hvor Sai Baba køber de ting, han "materialiserer". Det er en butik i Hyderabad.

- Nogle af os, som har modtaget guldting og "diamanter" fra Sai Baba, har fået dem undersøgt af eksperter og fået at vide, at det hele er noget bras og ikke guld; "diamanterne" er zirkonia og farvet glas.

I Sverige er Gimle skolen, der var grundlagt på Sai Babas filosofi, blevet lukket på grund af Sai Babas seksuelle adfærd. Og Conny Larsson har stoppet en film om sit liv, hvori Sai Babas betydning for ham er kernen.

Conny påpeger, at der er ledere i organisationen, der længe har vidst, hvad swamien gør med drenge og unge mænd. De siger, det er "guddommeligt". Der er også ledere, som har kendskab til snyderiet med miraklerne, og beskytter ham. Der er stærke interesser bag Sai Baba og hans ry for at være en avatar.

Hvilke effekter har disse afsløringer haft på Conny? Han siger, at han er nødt til at ændre sin opfattelse af Gud.

- Nu tror jeg på Gud inde i mig og i alle mennesker.

Han tilføjer:

- Jeg føler mig træt, og jeg føler med alle dem, der har troet på Sai Baba og er blevet ført bag lyset. Men samtidig ønsker jeg at takke alle Sai-vennerne for vore øjeblikke sammen på satsangs, lejre og kurser, hvor vi sammen skabte kærlighed og sandhed til trods for den illusion, vi alle, i god tro, levede i.

Conny Larsson rejser nu omkring i mange lande for egen regning og fremlægger sin sandhed om Sai Baba. Han er rede til at rejse og tale når som helst og hvor som helst han bliver bedt om det.