Fra: Iran/USA

Kilde: Afshin Khorramshahgol - brev til David og Faye Bailey

Emne: 

MIT VIDNESBYRD OM SAI BABA

 

Kære Faye og David, hallo!

Her er en kort beskrivelse af mine erfaringer med Sai Baba. Jeg beder om undskyldning for det skriftlige sprog i mit budskab, men det er den eneste måde at delagtiggøre andre i mine oplevelser.

Jeg rejste til Indien tre gange mellem 1991 og 1993. Ved mit første besøg i Indien var jeg allerede Sai Baba devotee og troede, han var Gud. Jeg fik i alt syv interviews under mine første to besøg. Under mit første private interview bad Sai Baba mig om at åbne mine bukser og trække mine underbukser ned. Eftersom jeg troede, han var Gud, gjorde jeg, som han bad mig om. Han havde allerede "materialiseret" olie, og den smurte han på området mellem min penis og anus.

Efter interviewet fortalte nogle devotees mig, at dette var noget, en guru gjorde for deres disciple for at åbne et chakra eller en åndelig energikilde i disciplens krop. Jeg er imidlertid ikke sikker på, at det var det, Sai Baba havde gjort.

Ved senere undersøgelser har jeg ikke fundet denne indvielse nævnt i hindu bøger eller skrifter eller blandt andre guruers hinduistiske tilhængere.

Under hvert eneste privat interview efter "indvielses"-interviewet bad Sai Baba mig trække bukser og underbusker ned, og så gned han min penis. Engang gned han den så hårdt, at det var tydeligt for mig, at han ville fremkalde en erektion.

Jeg havde travlt med at fortælle ham om mine problemer, mit lands problemer og min families problemer, og jeg bad om hans velsignelse til dem alle sammen.

Jeg var ikke interesseret i sex eller noget, og slet ikke med en mand, så min penis voksede ikke, lige meget hvor meget Sai Baba prøvede. Til sidst opgav han og smed min penis fra sig, vendte sig bort med et meget vredt ansigt og mumlede et eller andet. Da han vendte sig om mod mig igen, sagde han, at jeg skulle tage mine bukser på igen, for interviewet var forbi.

Måske vil du spørge, hvorfor jeg ikke stoppede Sai Baba i hans forehavende, hvis det var så åbenlyst, at han ville have mig til at få erektion?

Fordi jeg var hjernevasket, troede jeg, at skulle fortrænge disse tanker, at de udgjorde en forhindring på min vej til Gud. Ifølge Sai Baba skal alle onde tanker kastes bort øjeblikkelig og erstattes med gode, rene tanker – og derfor forkastede jeg ideen om, at Sai Baba forsøgte at give mig erektion, skønt jeg vidste, at det var det, han gjorde.

I et andet interview bad Sai Baba mig knæle ned foran ham, hvor han stod. Han tog mit hoved med sin højre hånd og trykkede det hårdt imod sin mave. Så tog han min anden hånd med sin venstre og forsøgte at gnubbe den mod sin penis.

Jeg tog ikke fat om hans penis. Jeg lod ham bare føre min hånd til hans penis, med bagsiden af hånden, ikke min håndflade. Mens han gned min hånd mod sin penis, stønnede han seksuelt.

Midt under denne handling forsøgte jeg at se op for at se hans ansigt, fordi jeg ville se hans følelser, men det ville han ikke lade mig gøre. Han trykkede mit hoved hårdere mod sin mave, og det fjernede fuldkommen min lyst til overhovedet at se hans ansigt. Han gav omsider op, da han indså, at jeg ikke var interesseret i at holde om hans penis, når jeg ikke ville røre ved ham med min håndflade.

Selv denne hændelse kunne ikke ryste mig i min tro på ham. Så stærk er hjernevasken i Sai Babas organisation.

I alle de interviews, jeg havde med Sai Baba, kyssede og omfavnede han mig, og ville også have, at jeg skulle kysse ham. Jeg havde overbevist mig selv om, at han rørte ved min penis, fordi han muligvis ville helbrede mig for en eller anden sygdom eller handicap. Jeg fortalte mig selv, at Sai Baba bad mig om at kysse sig, eller kyssede mig, fordi han elskede mig, og kindkys er helt i orden – i mit land kan mænd godt kysse hinanden på kinden.

Det var først, da jeg så en film, der viser, hvordan Sai Baba snyder, at min tro på ham begyndte at smuldre. Det var først, efter at jeg havde forladt Sai Baba (seks måneder efter at have set filmen), at jeg indså, hvad hans virkelige hensigt havde været under de private interviews.

Jeg er villig til at afgive forklaring i enhver retshandling eller forsamling om ovenstående oplevelser.

Jeg har været meget aktiv på internettet i de sidste seks år, og jeg har reddet mange mennesker fra at falde i Sai Babas onde fælde.

Hilsen Afshin