TRE DANSKE FORRETNINGSFOLK DER ÆRESKRÆNKER OFRE FOR
SATHYA SAI BABA’S SEKSUELLE OVERGREB
Thorbjørn Meyer, Jørgen Trygved, Peter Pruzan

dansker  tm tilbeder  pruzan

Sathya Sai Baba’s udvalgte ledere i Danmark har i de danske medier æreskrænket ofre for guruens seksuelle misbrug. I et interview med DR nyheder blev Thorbjørn Meyer taget i at lyve i en direkte dansk TV-Avis nyhedsudsendelse! Han sagde at han havde undersøgt sexanklagerne, men alligevel fik TV journalisten til sidst frem at dette IKKE var tilfældet! . Ifølge vores kendskab har hverken Meyer, Pruzan eller Trygved kontaktet nogen af de mange ofre der anklager Sai Baba!

 Se Jørgen Trygved på TV  -  Se Thorbjørn Meyer på TV  -  Se Peter Pruzan på TV

Disse tre fanatiske tilhængere av Sathya Sai Baba - Thorbjørn Meyer, Jørgen Trygved, Peter Pruzan - tror at han er selve Gud Inkarneret, Guddommen over alle guddomme, hvis tro er et grundkrav for at blive medlem i den danske Sai-Organisation. Hver av disse tre har, på forskellige tidspunkter og i forskellige sammenhænge, offentligt beskyldt Conny Larsson for sexmisbrug. Deres påstande baserer de udelukkende på et falsk vidne, en homoseksuel læge der blev afskediget af Conny Larsson fra sit behandlingscenter for narkomaner, dette efter homoseksuelle tilnærmelser overfor patienter (unge mænd). De Svenske myndigheder (som finansierede behandlingen på Conny Larssons afvænningscenter) har bekræftet overfor den danske journalist, Øvind Kyrø, at afskedigelsen af denne læge var helt korrekt. Kyrø lavede sine undersøgelser før hans film  "Forført" kunne sendes, hvori Conny Larsson beskriver det sexmisbrug som han var udsat for.

De tre danske Sai-ledere er ikke just gode eksempler på læren om at elske og hjælpe alle ('love all, serve all') eller at 'se kun det gode' som de selv prædiker på papegøjeagtig vis! Sandheden er deres første offer... disse tre uredelige mænd forsøgte via billige tricks at aflede opmærksomhed fra de solide anklager om Sai Babas pædofili (se f.eks en ung mands beskrivelser på BBC dokumentarfilmen)

Thorbjørn Meyer har indrømmet i en email (og Jørgen Trygved til og med på Dansk TV) at Sai Baba 'indsmører' kønsdelene på unge mænd med olie. En kilde som har været meget tæt på Meyer har fortalt at Meyers yngste søn havde et 'kønsdels-behandlende' privat interview med Sai Baba og fik fortalt at han måtte ikke fortælle sin far om det! Thorbjørn Meyer påstod i DRs TV-Avis at han havde undersøgt sexanklagerne ved at kontakte personerne men blev afsløret i at lyve for journalisten da han blev presset og Meyer måtte tilsidst indrømme at dette IKKE var tilfældet!

Meyer’s æreskrænkelse af Conny Larsson, ved at hævde at han er pædofil, var et forsøg på at afspore  debatten, der der findes mange troværdige og detaljerede beskyldninger af mange unge mænd fra hele verden om at Sathya Sai Baba er en seksualforbryder. Også at han er pædofil fortalt af en række af forældre til drenge som Sai Baba skal have misbrugt. Det samme hævdes af andre af Sai Babas villige sexpartnere, f.eks. en af hans tidligere favorittilhængere, Dr. Naresh Bhatia.

pedo

lurt

Iflg. Bettina Vilmun, journalist i BT, sagde Jørgen Trygved bl.a.:
"Hvorfor nu?
Derfor kan jeg ikke se, hvorfor han lige pludselig skal være bøsse og pædofil. Det er ikke logisk, at det skal komme nu, hvor han fylder 75 år. Hvis det virkelig var, mon det så ikke var blevet afsløret tidligere?
Der er meget få mennesker, jeg stoler på, og der skal mere til for at få mig til blot at mistænke Sai Baba for, hvad han nu bliver beskyldt for. Jeg har stor tillid til en mand som Isaac Tigrett. Hvis jeg hørte direkte fra hans mund, at der var hold i beskyldningerne, ville jeg nok tage ned og spørge Sai Baba. Hvad jeg har brug for at vide, vil jeg have at vide fra Baba selv og ikke via et antal rygter."

Havde Trygved undersøgt sagen ville han vide at Sathya Sai Baba er under offentlig anklage for homoseksuelle overgreb - herunder 30 modige unge mænd som har stået frem. De første historier kom allerede frem i 1970erne fra Tal Brooke i flere bøger.
Isacc Tigrett der er Sai Babas mand
der i al tydelighed udtalte på BBC filmen The Secret Swami at han tror nok at beskyldningerne er sande! Hverken Trygved eller Pruzan har undersøgt sagen!

Prof. Pruzan er stolt af at gå med et billigt ur som Sai Baba skal have materialiseret ud af den blå luft! Også en guldring med tre "hvide diamanter" (som slet ikke er ægte) men som han mener Sai Baba har materialiseret.

I 2003 filmede Journalisten Øjvind Kyrø Dronning Margrethe’s juvelér, Hr. Peter Hertz i København, da han åbnede en stor grøn 'diamantring' som
Robert Priddy fik af Sai Baba i 1986. Han forklarede at stenen ikke var en juvel, men en syntetisk safir, af meget ringe værdi, og at den havde et stykke grønt tinfolie skjult bag stenen for at give den ekstra glans.

Meyer & sin yngste søn (som fik en 'kønsdels-behandling' i private interviews med Sai Baba) fik begge to den samme type "grøn diamant" ring, men senere mistede Thorbjørn Meyer sin egen ring ude i sneen. Mange prominente Sai tilhængere, ikke mindst flere ministre i den indiske regering, den kendte T.N. Seshan (Præsident i Indien’s Valgkommission) og flere højesteretsdommere bærer med stolthed de samme falske 'materialiserede Sai Baba diamanter' på deres fingre! Ingen har nogensinde produceret uafhængige bevis for at stenene er ægte – tværtimod!

Emne: Thorbjørn Meyer interview i tv-avis - av Ole Alstrup: Dato: Tors Feb 7, 2002 5:54

Meyer påstod ligeledes at afsløringen er baseret på 6-7 personer der har moret sig de sidste 3 år på internettet med dette. En lodret løgn
af en påstand som han ikke kan bevise. Der er hundredevis af mennesker involveret verden over. OG DET KAN BEVISES.
Det er indlysende at Meyer ikke ved hvad han taler om eller bevidst prøver at undgå at tage stilling til dise ting?

Faktum er snarere at Meyer slet ikke ønsker nogen debat om disse ting overhovedet. Serguei Badaev, leder af Moskva centret og national
koordinator og SSEHV koordinator i Rusland, blev tvunget ud af den russiske organisation sidste år og Meyer var selv direkte indblandet
i beslutningen om at bortvise Badaev. http://www.saiguru.net/english/sai_org/new2.htm
Jeg har selv haft personlig kontakt med Badaev og hans historie er bekræftet.

I Danmark trak ungdoms koordinator Paul Misfeldt sig ud af organisationen da Meyer ikke ønskede en debat om tingene herhjemme.
Misfeldt ønskede en debat da han selv havde haft kontakt med en ung mand fra Italien der havde haft en affære med Sathya Sai Baba.

Thorbjørn Meyer kom på direkte i tv-avisen efter dokumentar programmet i onsdags d.30/01. Her spurgte studio vært Reimer Bo en række spørgsmål som Meyer behændigt prøvede at svare udenom på. Synd at Reimer Bo ikke var mere indsat i sagen end han var. Det havde været nemt at fange Meyer i hans udtalelser. Meyer udtalte bla at han havde undersøgt hvad der var nødvendigt for ham at undersøge. At det hele var udokumenterede historier.

Ser man det. Gad vide hvad Meyer mener med det? Det fortaber sig nok i de mentale tåger. Hvad med vidne erklæringerne fra adskillige ofre
i forskellige lande der er anmeldt til myndigheder? Er det udokumenteret. Det er over et år siden at oplysninger kom frem herhjemme i BT. Har Meyer ulejliget sig med at kigge nærmere på det?
Han afviste det straks i BT. Allerede dengang havde BT flere vidne erklæringer. Man bør forstå at Thorbjørn Meyer IKKE ØNSKER at kigge
på disse ting. Men det gør FBI, CBI og myndigheder og regeringer i andre lande.

Meyer har jo undersøgt hvad der var nødvendigt for ham at undersøge. Hans påstand om at han har talt med elever og lærere i
Puttaparthi. Jeg tror ikke på at Meyer nogensinde har bragt dette op som han påstår. Han er jo leder af Sathya Sai Baba organsationen. Hvad ville folk
sige om hans tro hvis han bragte det op?

Vedrørende CBI klagen til det Indiske Forbundspoliti. Meyer udtalte at han ikke kendte noget til nogen sag hos CBI. Han spurgte Reimer Bo
spydigt "Reimer, havd vil du have at jeg skal gøre, skal jeg skrive til det Indiske Forbundspoliti og spørge dem?"
Nej kære Meyer, det er slet ikke nødvendigt. Hvis du i det midste havde gjort dig den ulejlighed at kigge på internettet, ville du vide
at CBI klagen fra sidste år har været offentlig tilgængelig i mere end et halvt år på flere exposé wesider.


I "Dokumentar uden dokumentation" i Journalisten nr. 8-2002 skrev Kirsten Pruzan Mikkelsen, Prof. Pruzans kone, følgende:-

"Som det er Kyrø og DRs ledelse bekendt, erklærer lægen det for vidnefast, at "hovedvidnet" mod Sai Baba i Kyrøs såkaldte dokumentarudsendelse "Forført", selv er pædofil." (Samtidig anklagede Mikkelsen Kyrø for at vildlede ved at rette blikket mod hende og "en svensk læge" (hvis navn hun ikke vil udlevere!).

I 'Journalisten' svarede Øjvind Kyrø:
"Når Kirsten Pruzan Mikkelsen end ikke magter at citere det væsentlige i sine egne artikler, bliver jeg bekymret.
Og endnu mere når hun fører sig frem med udokumenterede påstande som: "Fra lægehold har jeg fået kendskab til sygelige projektioner hos to af de tre såkaldte "vidner", som påstår, at den nu 76-årige Sai Baba har forulempet dem seksuelt."

Den eneste "dokumentation", Sai Babas pressemedarbejder har fremvist overfor DR, er en skrivelse fra en læge, der var blevet fyret på et svensk behandlingshjem af forstanderen Conny Larson. Conny Larson fremstod i tv-udsendelsen som en af de to svenske ledere af Sai Baba-bevægelsen, der begge var blevet modstandere på grund af de seksuelle overgreb. Og det absurde var, anførte Larson i udsendelsen, at han og de andre fyre, som anklagede Sai Baba for sex-overgreb, nu selv blev stemplet af Babas tro disciple som pædofile.

Og det var just det, der var Kirsten Pruzan Mikkelsens ærinde. Det viste sig, at lægen, der bor i parforhold med en Sai Baba-tilhænger, havde klaget over sin fyring til kommune og amt. Klagen indeholdt i øvrigt ingen anklager om pædofili, og begge instanser havde undersøgt klagen og tilbagevist den." (citat slut)

og www.saibaba-x.org.uk/norsk/Mikkelsen.htm

Berlingske