Aktuellt på Vattumannen:

9 JANUARI 2006

 

        VATTUMANNEN NYHETS


Möt Conny Larsson på Vattumannen
På Vattumannen introduceras det nya året med ett besök av Conny Larsson. Conny var i sin tid en
passionerad förespråkare för den indiske gurun Sai Baba, och han var en viktig medarbetare för rörelsen i Sverige. Nu har Conny tagit avstånd från Sai Baba, och i sin bok Bakom clownens mask ger han bilden av en sekt baserad på lögner och sexuellt förtyck. Tisdagen den 17 januari har du möjlighet att möta Conny på Vattumannen och ta del av hans omvälvande och spännande berättelse. Du kan ställa frågor till Conny och kanske bilda din egen uppfattning.


Conny med Biskop K-G. Hammar
 


Kan man verkligen lita på en guru?
Conny Larsson
Är det sunt att lita på och följa en guru - eller är det att befria sig själv från ansvar? Conny Larsson var i sin tid en av de mest passionerade förespråkarna för Sai Baba i Sverige. Nu har Conny gjort helomvändning. I sin bok Bakom clownens mask beskriver han Sai Baba som en samvetslös och manipulativ bedragare.
Läs mer...

 Bakom clownens mask


Tillvaron i en sekt kan vara trygg, helig och ren. Men också kliniskt barskrapad från kritiskt tänkande. För Conny Larsson var den indiska Sai Babarörelsen hans enda familj i över 20 års tid. Att hans Gud, Sai Baba, var pedofil och bedragare valde han och många andra att inte se. Allt skedde ju i Guds namn. Bakom clownens mask är en uppgörelse inte bara med Sai Babarörelsen utan även med Connys hela liv.

Med vänliga hälsningar
Ane Frostad
Vattumannen Bokhandel
www.vattumannen.se

Om du inte vill ha Vattumannens nyhetsbrev med e-post loggar du in på ditt konto med länken nedan och ändrar på dina kunduppgifter.
Klicka här för att logga in på ditt konto.